Apa yang mereka kata tentang hasil kerja saya

  Harga yang beliau tawarkan masih rendah sebenarnya dengan kualiti servis yang ditawarkan. Anda mungkin di-cas berkali ganda untuk menghasilkan design yang sama.

  We are very pleased with our new brand identity and the way Enrique conducts his business. It has been a great experience working with him and it’s already certain that we will hire him again.

  Servis yang saya tawarkan

  Web Design

  Kepakaran saya adalah menawarkan pelbagai web design untuk pelbagai kategori. Website untuk peguam, restoran, agensi pelancongan, konsultan, fotografer, mak andam atau apa sahaja, saya boleh realisasikan untuk anda.

  E-Commerce

  Sekiranya anda mempunyai produk dan ingin menjualnya anda secara online, biar saya bantu anda menghasilkan website e-commerce yang mempunyai sistem lengkap untuk memudahkan anda dan pelanggan anda. Tiada perlu berpenat menjawab pm di Facebook lagi.

  Support Percuma

  Sekiranya website anda mempunyai sebarang masalah, atau perlukan penukaran di mana-mana bahagian, atau anda tidak suka dengan warna website anda, saya menawarkan support percuma kepada anda selama sebulan selepas dari tarikh website anda siap.

  Demi menjaga kualiti yang diberikan kepada klien, saya hanya menerima tempahan yang terhad untuk setiap bulan. Tempah sekarang sebelum kuota bulanan habis.

  Berminat menggunakan servis saya? Whatsapp ke 019 5159 546, atau isi form di bawah. Anda akan dihubungi secepat mungkin.

  Add saya di Facebook, Tumblr & Instagram!

  XTRAMILES Consulting | Elite SEO Agency Malaysia © 2015-2022